Dienst

Social helpdesk

Lees verder

SocialBieb biedt hulp bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van social media.

  • Wil je een social media campagne opzetten? Schakel onze hulp in. Wij denken graag met je mee en kunnen je adviseren over hoe je welk social kanaal het best in kunt zetten.
  • Heb je moeite met het tijdig of goed beantwoorden van de berichten die op de accounts van je Bibliotheek binnenkomen? Wij kunnen je ondersteunen door je te helpen met de reacties.
  • Ontbreekt het je aan tijd om mooie, aansprekende content voor de social media accounts van je Bibliotheek te schrijven? Geen nood, wij doen dat met alle liefde. We bewerken foto’s, zorgen ervoor dat beeldmateriaal voldoet aan de huisstijl en schrijven wervende teksten. Dan hoef jij ze alleen nog maar te plaatsen.

Wij werken met strippenkaarten. Je kunt een strippenkaart bij ons afnemen voor € 675 exclusief BTW. Daarvoor krijg je 10 SocialBieb-uren, in te zetten op de dagen dat het jou uitkomt en voor de onderwerpen waar je op dat moment hulp bij nodig hebt.

 

Meer diensten

Bekijk alle diensten (4)
Training social media SocialBieb

Op maat social media trainingen

SocialBieb verzorgt een grote diversiteit aan social media trainingen. Wij beschikken over een groep trainers met verschillende social media specialismen.

Lees Dienst: Op maat social media trainingen

Social media coach

Laat je op weg helpen door een coach van SocialBieb. Welke vraag op het gebied van social media je ook hebt, […]

Lees Dienst: Social media coach
Contact