Dienst

Social media monitoring

Lees verder

Weet je wat mensen van jouw Bibliotheek vinden? Het is belangrijk om te weten wat er op social media over jouw Bibliotheek wordt geschreven. Het inzetten van monitoring is een handig hulpmiddel.

Moet jij nog steeds bij alle social media accounts inloggen om te kijken wat er over je Bibliotheek wordt gezegd? Weet je niet of een berichtje al door jouw collega’s is afgehandeld of dat je er nog iets mee moet? Werk je met een gratis tool, maar merk je dat dat toch niet je-van-het is?

Denk eens na over de aanschaf van een goede monitoringtool. Met een goede applicatie kun je alle berichten van je accounts in één oogopslag zien, weet je wat er speelt in en om jouw Bibliotheek en kun je gemakkelijk samenwerken met jouw collega’s. Het Landelijk Social Media Team en verscheidene lokale Bibliotheken werken met Coosto. Over deze tool kunnen we je van alles vertellen omdat we er zelf mee werken. Arne Keuning is Coosto-consultant en heeft er meerdere Bibliotheken mee op weg geholpen.

Maar Coosto is uiteraard niet de enige tool voorhanden. Wil je een vergelijking maken, kijk dan eens hier.

Meer diensten

Bekijk alle diensten (5)
Training social media SocialBieb

Op maat social media trainingen

SocialBieb verzorgt een grote diversiteit aan social media trainingen. Wij beschikken over een groep trainers met verschillende social media specialismen.

Lees Dienst: Op maat social media trainingen
Contact