Inschrijven

Met het formulier op deze pagina schrijf je je in voor één van de gratis trainingsprogramma's van de Koninklijke Bibliotheek.

Lees onderstaande informatie door voordat je je inschrijft

Als je je inschrijft voor het trainingsprogramma gelden de volgende afspraken:

  • Je bent aanwezig bij alle drie de onderdelen van het trainingsprogramma: de training Basis social media, de training Social content & huisstijl en de training Webcare.
  • Na afloop van het trainingsprogramma ontvang je een certificaat van deelname.
  • Na afloop van iedere training van het trainingsprogramma ontvang je een korte vragenlijst/reviewverzoek. Wij verwachten dat je hieraan je medewerking verleent.
  • Na afloop van het trainingsprogramma ontvang je een uitnodiging om lid te worden van de Facebookcommunity SocialBieb (niet verplicht).
  • Meld je je korter dan een week voor aanvang van het trainingsprogramma af of kom je niet opdagen bij één of meerdere trainingen dan is de Koninklijke Bibliotheek gerechtigd om bij jouw Bibliotheek voor iedere gemist trainingsonderdeel € 130 exclusief BTW in rekening te brengen.
  • Je hebt met jouw leidinggevende afgestemd dat je het trainingsprogramma gaat volgen.
  • Vergoeding van reis- en parkeerkosten en geïnvesteerde uren in de training moet je bespreken met je eigen leidinggevende. Deze kosten worden niet vergoed door de Koninklijke Bibliotheek.
  • Je gaat akkoord dat SocialBieb de door jou ingevoerde en vrijgegeven persoonsgegevens gebruikt voor registratie van jouw deelname aan het Social media trainingsprogramma. Wil je jouw gegevens aanpassen? Neem dan contact op met aanmelden@socialbieb.nl.
  • SocialBieb hecht grote waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Jouw persoonsgegevens worden nooit met derden gedeeld zonder jouw toestemming. Lees in onze Privacy Statement onze maatregelen om jouw privacy te garanderen.

Let op!

Als je het formulier invult, krijg je een bevestiging van je ingevulde gegevens in de inbox van je opgegeven mailadres. Binnen 24 uur (op werkdagen) ontvang je van ons een e-mail met praktische informatie over het trainingsprogramma. Mocht je deze bevestigingen niet ontvangen, stuur dan een e-mail met jouw contactgegevens en het trainingsprogramma van jouw keuze naar aanmelden@socialbieb.nl.

Zie je het formulier hieronder niet? Dat komt waarschijnlijk doordat je een verouderde browser/Internet Explorer gebruikt. Switch naar een andere browser, bijvoorbeeld Google Chrome en je ziet het formulier wel.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (10)
Contact