Marloes van Willigenburg

Office assistent SocialBieb

Voor SocialBieb verzorgt Marloes alles omtrent de organisatie van de social media trainingen. Denk aan de contacten met de deelnemers, trainers en ze onderhoudt de contacten met de trainingslocaties.

Naast deze support aan SocialBieb, biedt Marloes ook ondersteuning bij de communicatie en houdt de website up-to-date. In de rol van office assistent werkt Marloes ook voor Upstream. Voor deze ‘connected company’ verzorgt Marloes van Willigenburg het coördineren en inplannen van afspraken, biedt project support en voert de volledige administratie. Marloes verricht eveneens onderhoud voor de website, verzorgt het content beheer en stelt de maandelijkse nieuwsbrief samen.

Eveneens is Marloes verbonden aan de vereniging CIO Platform Nederland als office assistent. Als all rounder organiseert en coördineert Marloes de vele events, doet het content beheer van de online omgeving en is het eerste aanspreekpunt voor de leden.

Contactgegevens

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Marloes van Willigenburg. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

office assistent marloes van willigenburg

Laatste blogs van Marloes

Bekijk alle blogs (10)
Contact