Marrigt van der Valk is zelfstandig ondernemer van DURF online branding, marketing, events. “Je hebt durf nodig om te doen waar je naar toe wilt. Durf te zeggen, durf te vragen, durf te doen.” Voor SocialBieb verzorgt Marrigt de basis training social media.

Marrigt helpt bedrijven met hun social media strategie, als kritische sparringspartner die de diepere laag niet schuwt. Om écht de kernwaarden van het bedrijf zichtbaar te maken.

Online contacten leggen, offline de verbinding aangaan. Dat is wat zij met haar events doet. In 2015 organiseerde ze het Twittercongres in Leusden. In 2016 en 2017 de Dutch YouTube Gathering Industry in de Jaarbeurs Utrecht. Hierbij worden boeiende cases van mooie sprekers bij de bezoeker gebracht.

Marrigt verzorgt momenteel voor Upstream en i.s.m. Hamilton Bright Training de trainingen “How to Social” en “How to Chat” aan de webcare- en chatteams bij KPN/Telfort.  Daarnaast biedt zij ondersteuning bij de implementatie van de digitale strategie bij Verus.

Contactgegevens

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Marrigt van der Valk. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Marrigt van der Valk

Laatste blogs van Marrigt

Bekijk alle blogs (10)
Contact