Resy Oonk

Trainer SocialBieb en Teamleider Landelijk Social Media Team KB

Resy Oonk is teamleider van het Landelijk Social Media Team (LSMT) van de Koninklijke Bibliotheek. Daarnaast is ze werkzaam bij de Bibliotheek Oost-Achterhoek als Medewerker PR/Communicatie.

Resy’s loopbaan in de bibliotheekwereld start zo’n 30 jaar geleden. Als (jeugd)bibliothecaris is ze jarenlang werkzaam in de frontoffice. In 2005 stapt ze over naar de communicatiefunctie. De combinatie van deze functie en de jarenlange praktijkervaring komt goed van pas als ze in 2014 start als lid van het LSMT. Sinds 2017 is ze teamleider van dit team, waar ze, naast de dagelijkse aansturing, ook een groot deel van de contentcreatie op zich neemt.

“Eén van mijn passies is het delen van kennis”

Aldus de nuchtere Achterhoekse. Graag wil ze zich daarom inzetten om via SocialBieb collega’s te scholen op het gebied van social content en huisstijl. Een andere passie is de Bibliotheek op de Zwarte Cross, waarvan Resy projectleider is.

“Een prachtige plek om op een verrassende wijze de Bibliotheek en al haar (nieuwe) functies onder de aandacht te brengen”.

Contactgegevens

Vul onderstaand formulier in om een bericht te sturen naar Resy Oonk. Gegevens worden niet opgeslagen voor andere doeleinden.

Social media trainer Resy Oonk

Laatste blogs van Resy

Bekijk alle blogs (10)
Contact